TOTES LUXE UK - KHARI COLLECTION

KHARI KOLLEKTION

Den længe ventede KHARI VEGANSK LÆDERKOLLEKTION er endelig tilgængelig til køb!

Vores team her hos Totes Luxe UK har arbejdet meget hårdt bag kulisserne for at bringe dig nykuraterede, førsteklasses stilfulde håndtasker. Som et resultat af alt dette hårde arbejde er vi glade for endelig at kunne præsentere vores seneste kollektion; The Khari Bag!

Khari-tasken tilbyder fantastisk harmoni og balance til ethvert outfit, den er parret med. Den er lavet af vegansk læder og komplimenteret med en smuk guldmagnetisk lukning, rigeligt med rum til at rumme dine nøgler og telefoner samt en elegant skulderrem, der udvikler tasken fra en håndtaske til en crossbody-taske. Remmen er aftagelig, hvilket giver et anderledes udseende øjeblikkeligt.

 

 

Enten som gave eller blot en velfortjent forkælelse til dig selv, Khari Bag er sæsonens perfekte must-have!

Khari-tasken fås i 7 fantastiske farver; GrønSortGråBrunLilla rødPink og Blå, hvilket giver dig en bred vifte af farver at vælge imellem.

MATERIALE: Vegansk slangeskindslæder 

MÅL: H 21 cm , L 14,5 cm, B 9 cm

Har du fået din endnu? Glem ikke at tagge os på Instagram @TotesLuxeUK for en chance for at blive vist på vores side. Vi vil meget gerne høre fra dig og se de forskellige måder, du har valgt at style dit nyeste tilbehør!

Hvis du endnu ikke skal købe din, så ... hvad venter du på?! Nu er det bedste tidspunkt at købe din, før de alle er udsolgt. Du er blevet advaret! X